Autentificare

Servicii >>

Credeti in sintagma “Mai bine previi decat sa repari”?
Aveti nevoie de un service pentru aparate de aer conditionat care sa fie rapid, eficient si profesionist?
Atunci Bliss Electric este cea mai buna solutie pentru dumneavoastra!

Interventiile de service asupra aparatului de aer conditionat din biroul sau locuinta dumneavoastra trebuie realizate pe cat posibil, inainte ca functionarea acestuia sa devina defectuoasa.

Apelati la servicii de mentenanta (intretinere) ale unui service specializat si veti beneficia de costuri mult reduse fata de cele de reparatie!

Perioada de functionare (durata de viata) a aparatului dumneavoastra de aer conditionat poate fi extinsa considerabil daca acesta beneficiaza de mentenanta si inspectii tehnice periodice, lunare sau trimestriale.

Bliss va ofera service complet, rapid, eficient si profesionist pentru orice model de aparat de aer conditionat indiferent de marca sau provenienta:

Stim cat de important este ca solicitarile dumneavoastra sa fie rezolvate rapid si eficient, prin urmare, Bliss Electric a creat un Departament de Service. Aici va asteapta o echipa de profesionisti in domeniul serviciilor de climatizare.

Prin intermediul acestui Departament de Service va oferim:

  • Consultanta de specialitate
  • Solutii optime pentru rezolvarea oricaror probleme aparute la aparatul dumneavoastra de aer conditionat

 

Contactati-ne chiar astazi pentru orice problema legata de sistemul dumneavoastra de climatizare.

Vom raspunde prompt si cu profesionalism tuturor solicitarilor!

Aer conditionat >>

Tot ce trebuie sa stii despre aerul conditionat Cat costa un aparat de aer conditionat? Si, poate mai important, ce fel de aparat este necesar pentru locuinta ta?  Este bine de stiut ca o camera de 20 mp situata la parter, cu ferestre spre nord, nu are acelasi necesar de racire ca o camera de …

Reparatii Frigidere

Frigidere

SC BLISS ELECTRIC  SRL va ofera  servicii  de     calitate pentru reparatii frigidere clasice si no frost, congelatoare si  combine, vitrine, camere, lazi frigorifice. Lucrarile de reparatii frigidere, atat modelele clasice cat si cele de tip no-frost se executa cu materiale si utilaje moderne si performante. Specialistii companiei pe care o reprezentam, beneficiaza de  …

Relatii clienti

Pentru ca dorim ca relatia dintre noi si dumneavoastra sa nu se limiteze la un simplu contract de prestari servicii,  am realizat un serviciu de relatii cu clientii unde: –     puteti solicita detalii comerciale, serviciul de intretinere echipamente; –     ne puteti contacta pentru detalii , intrebari referitoare la intretinerea echipamentelor sau service   Departamentul Tehnic.