Autentificare

Return to Oferte >>

Programul reabilitare termica „Aer Conditionat”

IN ATENTIA ASOCIATIILOR DE PROPIETARI AFLATE CU LOCUINTA IN „PROGRAMUL DE REABILITARE TERMICA”

 

Daca ati intrat in “Programul de Reabilitare Termica”  a Locuintei ,Noi ,Bliss Electric(firma specializata in service,instalare si consultanta pentru  aparatele de aer conditionat,(uz casnic sau commercial),va ajutam in rezolvarea acestei probleme.Deoarece unitatea exterioara a aparatului de aer conditionat este o piedica pentru aplicarea stratului de izolatie pe exteriorul cladirii,este necesar  demontarea acesteia.

Bliss Electric executa aceasta operatie de, demontare (si nu, numai) la preturi incepand cu 150 ron/ buc de la 200 ron/ buc. (manopera pentru” grupuri ” minimum 10 buc.).Ce intra in acest pret ?

  • Deplasare la,locatia respectiva;
  • Recuperare freon;
  • Demontare unitate exterioara;
  • Montare unitate exterioara (pe pozitia initiala) la o data ulterioara (unde este cazul)!
  • Verificare etanseitate instalatie frigorifica ,daca aceasta are pierderi(folosind pompa de vacuum si bateria de manometere);
  • Punere in functiune;

SFATURI UTILE !

Pentru ca motorul sa-si faca  o racire corespunzatoare este necesar ca intre peretele exterior si aparatul de aer conditionat sa fie o distanta de aprox.10 -15 cm.

EXEMPLU:Daca unitatea exterioara ,(cea din afara locuintei ,are latimea de 28-30 cm ,stratul de izolatie este de 10 cm(+strat material adeziv, plasa fibra sticla, etc.) si spatiul necesar in spatele unitatii exterioare fiind de aprox. 10-15 cm.,atunci consolele(suportii) de fixare a unitatii exterioare trebuie sa aiba o lungime de aprox . 50 -55 cm. Aici societatea noastra vine cu doua propuneri (la alegere!):

  1. Va oferim  aceste console (suporti L=55 cm.) de  prindere a unitatii exterioare la pretul de 100 ron (1 set).
  2. Va oferim materialle de fixare ( diblu si holdsurub L= 180 cm ,special pentru polistiren) a suportilor existenti ,la pretul de 25 ron (4 buc).

Preturile nu contin T.V.A. !

Pretul de 150ron / buc. pentru manopera este valabil la  minimum 10 buc / interventie ( grupuri )  ! pentru detalii click aici !

Pret manopera individuala 200 ron/ buc. de la 250 ron / buc. !

Preturile nu contin T.V.A. !

Se ofera garantie  12 luni pentru interventia respectiva  !

Pentru date suplimentare  Contactati-ne !